Hvem er vi - Bestyrelsen og medarbejderne

Mette Rose

Mette Rose er forperson i foreningen Roskilde Oplevelseshavn

Mette blev valgt i  februar 2024. Hun har stor erfaring med ledelse  og styring af store projekter. Mette sidder også som næstforkvinde i Nationalpark Skjoldungernes Land. Mette har stor kærlighed til Roskilde Fjord og sejler meget i sin fritid.

Gert Skou-Madsen

Gert Skou-Madsen er næstforperson i foreningen Roskilde Oplevelseshavn

Gert er også med i  formidlingsbåden Kutlingens bådlaug, og han var en af initiativtagerne til at oprette Fjordhaven som dyrker blåmuslinger i fjorden. Gert er samtidig kontaktperson i Fjordhaven.

 

 

 

Roelof

Roelof Wouwenaar er medlem af bestyrelsen 

Roelof er også med i formidlingsbåden Kutlingens bådlaug og har mange års sejlererfaring.

Hans-Erik Germuth

Hans-Erik Germuth er bestyrelsesmedlem 

Hans-Erik er uddannet lærer og uddannelsesvejleder. Mens han var lærer underviste han bl.a. i natur & teknik og har i 2002 arrangeret en fælles emneuge for alle skoler i Roskilde kommune med udgangspunkt i Roskildes natur. Hans-Erik har siden barnsben brugt fjorden til at svømme, sejle og fiske i – noget han stadigvæk gør. En af hans interesser er natur med udgangspunkt i fugle, orkideer og bier. Hans-Erik laver formidlingsture i Roskilde Oplevelseshavn og er aktiv i Roskilde Fjordhave.

Jørgen Brink Hansen er bestyrelsesmedlem

Jørgen er fugle ekspert og står blandt andet for vores fugleture sammen med Hans-Erik. Jørgen er også med i Fjordhaven.

Henrik Worsøe bestyrelsesmedlem, kasserer og skipper på formidlingsbåden Kutlingen

Jane Stiesdal

Jane Stiesdal er medlem af bestyrelsen og deltidsansat

 Jane er uddannet på Roskilde Universitet  i fagene geografi og kommunikation. I Roskilde Oplevelseshavn arbejder hun med både drift, kommunikation og dyrkning af muslinger i Fjordhaven.

Maria Kristina Holst Palner er daglig leder og naturformidler i Roskilde Oplevelseshavn.

Maria er uddannet biolog fra Københavns Universitet og har en masse erfaring med formidling- og undervisningsudvikling fra både Zoologisk Have og Den blå Planet. Inden hun kom til ROH i August 2020, arbejdede hun med videnskabelig formidling og projektkoordinering på Aarhus Universitet. Hun har en del år bag sig som kasserer i Dansk Havpattedyrs forening som hun netop er trådt tilbage fra. Maria har en vision om at viderudvikle Roskilde Oplevelseshavns gode koncept om at oplyse om fjordens økosystem og miljø, samt bringe gæsterne tæt på naturen.

Image 2

Mette Damby er deltidsansat

Mette har været ansat i siden 2013. Mette står for vores daglige drift, og er platformens opsynskvinde. Hun har bl.a. til ansvar at fodre vores dyr og holder maskineriet i gang med hendes fantastiske ordenssans og kærlighed til stedet.