Bliv medlem af Roskilde Oplevelseshavn

Og støt foreningens arbejde med formidling af fjord, natur og miljø.

previous arrow
next arrow
Slider

Bliv medlem af Roskilde Oplevelseshavn
og Fjordhaven

Som medlem af Roskilde Oplevelseshavn støtter du med 100 Kr. om året og du vil få tilsendt vores nyhedsbrev med information om årets kommende aktiviteter og projekter. Du vil samtidig have mulighed for at deltage i vores generalforsamling og være med til at sætte retningen for nye tiltag. 

Pengene går til udvikling og afvikling af natur/miljø relevante aktiviteter, samt til at vedligeholde platform og udstillingshus. Vores forening arbejder på at skabe gode relationer mellem folk og naturen så vi i fremtiden bliver endnu mere bevidste om hvordan vi bedst passer på den. Læs mere om Roskilde Oplevelseshavn.

Donationer modtages også med stor taknemmelighed via vores netbank: Reg.nr.:  2277 konto nr.: 4399 783 939 husk at skriv “donation” når du overfører.

Ønskes der et fuldt medlemskab af både Roskilde Oplevelseshavn og Fjordhaven er kontingentet 200 Kr. om året. Skriv “Fjordhaven” i nedenstående formular under bemærkninger.

Sådan bliver du medlem:

  • Udfyld nedenstående formular
  • Tryk send
  • Du modtager nu en email med betalingsoplysninger
  • Betal medlemskab
  • Vi ønsker dig velkommen i foreningen!
Er tilmeldingen på vegne af din organisation etc. noter kontaktperson samt organisationens navn og beskriv yderligere i en note under bemærkninger nederst.